Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Προς Sitiapress

Κύριοι της Sitiapress
Με αφορμή το δημοσίευμα στο portal σας με τίτλο «Μαθήματα δεοντολογίας στο Sitiapress.gr» αισθανόμαστε την αναγκαιότητα να απαντήσουμε για όλα αυτά που μας καταλογίζεται. Από την πρώτη στιγμή που αποφασίσαμε σαν παράταξή να  διεκδικήσουμε την ψήφο των Σητειακών και με το δελτίο τύπου που εκδώσαμε στις 21/09 στείλαμε και στέλνουμε κανονικά στο portal σας e-mail με όλα τα Δελτία τύπου που εκδίδουμε. Για καλή μας τύχη στα φάκελο με τα απεσταλμένα φαίνετε κανονικά ότι εστάλησαν τα πάντα και σε εσάς και σε όλους όσους καλοπροαίρετα η κακοπροαίρετα λένε ότι δεν λαμβάνουν τα δελτία τύπου μας .Στο δελτίο τύπου που εκδώσαμε για τις δημοκοπικές κουτοπονηριές που συνεχίζουν να γίνονται στην πόλη μας λέγαμε «Αντί λοιπόν κάποιοι  να συνετιστούν , συνεχίζουν απρόσκοπτα την δράση τους. Νέο τους όπλο οι δημοσκοπήσεις. Είτε στο γκάλοπ σε τοπική ιστοσελίδα , είτε με την παραγγελία δημοσκόπησης  σε σικέ εταιρία δημοσκοπήσεων προσπαθούν να εξαφανίσουν τη Λαϊκή Συσπείρωση από την εκλογική μάχη λες και οι υποψήφιοι είναι μόνο οι κύριοι Κουρουπάκης και Πατεράκης.» , κάτι που όντως ίσχυε και ισχύει.
Οι ίδιοι λέτε ότι γνωρίζατε από τις 10/10 ότι την ψήφο των Σητειακών στις εκλογές της 7η Νοεμβρίου θα διεκδικήσει η Λαϊκή Συσπείρωση Σητείας με επικεφαλή το Συμεωνίδη Σίμο . Μάλιστα λέτε ότι με ρίσκο να εκτεθείτε 1οι αναδείξατε το θέμα στα ΜΜΕ του τόπου μας. Αλήθεια όμως αν ισχύει αυτό τότε γιατί στο άρθρο σας στις 18/10/2010 7:54:45 πμ (http://www.sitiapress.gr/Details/tabid/314/News/3329/Default.aspx ) με τίτλο «Τα ονόματα των υποψήφιων για το δήμο Σητείας» αγνοείται τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης μιας και το ξέρατε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση στη Σητεία κατέθεσε 1η από το Σάββατο 16/10 την υποψηφιότητα της; Και ακόμα μιας και θέλετε να έχετε ένα αντικειμενικό portal γιατί τότε από τις 16 /10 στο «αντικειμενικό» γκαλόπ που είχατε στη σελίδα σας είχατε επιλογές για καταλληλότερο δήμαρχο μόνο τους κυρίους Κουρουπάκη και Πατεράκη; Κάτι που βέβαια προσπαθήσατε να διορθώσετε μετά από τις 19 / 10 (αφού υπήρξε αντίδραση και δυσαρέσκεια από δεκάδες συμπολίτες μας) προσθέτοντας και τον Σίμο Συμεωνίδη αλλά αφήσατε τους ψήφους των κυρίων Πατεράκη και Κουρουπάκη να υπάρχουν;
Μη θέλοντας να σταθούμε σε αυτό άλλο πια μιας και τα προβλήματα που έχουν οι εργαζόμενοι , οι αγρότες , οι αυτοαπασχολούμενοι και οι συνταξιούχοι στον τόπο μας είναι πιο σημαντικά ,  αισθανόμαστε την ανάγκη να σας απαντήσουμε με το ακόλουθο ρητό «Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει , Πέντε μέρες κοσκινίζει».

Υ.Γ : Ελπίζουμε στο υπόλοιπο της προεκλογικής περιόδου είτε με τα ρεπορτάζ σας είτε δίνοντας μας βήμα μέσω των δελτίων τύπου μας να τηρήσετε μια αντικειμενική και αμερόληπτη στάση.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΗΤΕΙΑΣ
Γραφείο Τύπου         .
Τηλ: 6951811444
Ε-MAIL : laiki.sispirosi.sitias@gmail.com