Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Φίλες και φίλοι,
    Μετά τις έμμεσες πιέσεις να μην κατεβούμε στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου , μετά την παραφιλολογία κυρίως στα χωρία ότι δεν κατεβαίνουμε , το «θάψιμο»  εις βάρος της Λαϊκής Συσπείρωσης Σητείας συνεχίζεται.
   Ακόμα και αν δεχτούμε ότι δεν είδαν , ότι δεν άκουσαν , ότι ήταν «αφελείς» και δεν κατάλαβαν , από το Σάββατο 16 / 10 έχει γίνει γνωστό σε όλους ότι η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΗΤΕΙΑΣ είναι ο 1ος συνδυασμός (αρ. πρωτοκόλλου 1) που κατεβαίνει για να διεκδικήσει την ψήφο των Σητειακών την 7η Νοεμβρίου.
     Αντί λοιπόν κάποιοι  να συνετιστούν , συνεχίζουν απρόσκοπτα την δράση τους. Νέο τους όπλο οι δημοσκοπήσεις. Είτε στο γκάλοπ σε τοπική ιστοσελίδα , είτε με την παραγγελία δημοσκόπησης  σε σικέ εταιρία δημοσκοπήσεων προσπαθούν να εξαφανίσουν τη Λαϊκή Συσπείρωση από την εκλογική μάχη λες και οι υποψήφιοι είναι μόνο οι κύριοι Κουρουπάκης και Πατεράκης.
    Αντιλαμβανόμαστε ότι ο σκοπός  τους είναι η φίμωση της δύναμης της μόνης αγωνιστικής παράταξης που αναδεικνύει και παλεύει κόντρα  στα προβλήματα του Σητειακού Λαού σε καιρούς που ο εργαζόμενος , ο αγρότης , ο μικρομεσαίος , ο άνεργος και ο αυτοαπασχολούμενος βιώνουν από 1ο χέρι την αντιλαϊκή πολιτική που ασκείται από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ και τις δημοτικές αρχές τους.
   Οι δημοσκοπικές κουτοπονηριές και οι απαρχαιωμένες μέθοδοι παραπλάνησης έχουν μόνο ένα στόχο. Τη δημιουργία κλίματος απογοήτευσης και μοιρολατρίας κάτι που εκφράζουν και οι 2 συνδυασμοί του ΠΑΣΟΚ (με τη στήριξη στελεχών και μελών της ΝΔ που τους απαρτίζουν). Ο Σητειακός λαός και η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ δεν μασάνε από τα κολπάκια τους.
   Καλούμε το Σητειακό λαό να βγάλει τα συμπεράσματα του. Να γυρίσει την πλάτη σ όλους αυτούς που του κλέβουν τον ιδρώτα , του πετσοκόβουν τα λίγα εργασιακά  δικαιώματα που του έχουν  μείνει , του ξεπουλάνε την υγεία και την παιδεία.
    Τώρα είναι πιο ώριμο από ποτέ να αντιτάξουμε όλοι μια ανυπότακτη στάση ζωής. Στις 7 του Νοέμβρη καλούμε να ψηφίσει  ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ σε Δήμο και Περιφέρεια , τη μόνη ψήφο που δεν θα μετανιώσει.